< Till bloggens startsida

We're breaking all the rules

Jag har köpt lite nagellack och annat + korta joggingbyxor som ska användas på gymmet. Igår köptes även två mjukis tröjor. Riktigt nöjd :)


Jag har fixat naglarna och köpt ett nytt mobilskal! Jag har även köpt en till grej som jag ska ta kort på senare :). Var på Nolia med Agnes och hennes familj igår. Hade kul, men var riktigt trött. Ska ut och jogga ikväll. Bye!!


The arms of the ocean carry me

 

To travel, is to really live

Här kommer några bilder jag tog med min mobilkamera i Grekland. Några är tagna från hotell balkongen och andra vid ett ställe som kallades kalitheas springs . Vi gjorde inte så mycket i Rhodos, det var för varmt för det. Men vi tog oss in Rhodos gamla stad, men jag tog inte med mobilen då.. Blev dessutom dålig och var tvungen att åka tillbaka till hotellet ganska fort. Det var typ allt :)


Jag är lyckligare nu

Jag har haft en lyckad kväll på Luleå kalaset. Blev en rolig avslutning till Linnea Henriksson och hennes speciella låtar. Många karusellåk blev det. Ska dit imorgon också, med kören igen och sjunga i kyrktältet.


An ocean of secrets

Jag har köpt en ny dator, en Mac dessutom! Nöjd över köpet. Ska snart bege mig till kören för att träna och sedan ska vi till Luleå kalaset för att sjunga i kyrktältet!! Sen KARUSELLER!!! Sen ska jag lyssna på Linnea Henriksson :) bajj bajj


RSS 2.0