< Till bloggens startsida

Mar. 25, 2013

Riktigt slut, vet inte riktigt varför. I lördags var jag på stan med mamma och shoppade skor och två böcker som jag ska läsa när vi åker Gällivare för att åka slalom ;). Under veckan ska jag och några av mina kompisar boka en Stockholm resa! Denna resa blir på sommarlovet såklart ;). So excited!


There's nothing like you and me

 
Här kommer ännu en video där jag sjunger :). Med text och allt. Varför jag har text är nog för att det blir lite tråkigt att bara titta på en bild och för att jag gillar att skriva ut texten då man verkligen ser textens innebörd. Älskar att läsa sånger, det är ibland som att läsa dikter/noveller ;) Men nu ska jag till skolan, baii baii!

Mar. 20, 2013

Jadu... Idag, har jag haft en ganska vanlig dag. Fick reda på ett provrerusultat, riktigt nöjd ;). Slänger inte lite udda bilder. Vet inte varför jag redigerade dem som jag gjorde och varför jag tog dessa sorts kort.. Kanske var i ett udda mood. Who knows. Nu ska jag käka kladdkaka!! Bye!!


Minus 30 grader

Jag har varit på minus 30 med min kusin Melinda och kompis Jenny ;) vi såg på Yohio och Loreen, fikade och målade. Det var allt. Sen åkte vi hem. Fick Yohios autograf på armen och min kusin med ;). Har inga bilder på loreen då jag inte ides ta kort när hon sjöng och hon hade ingen signering ;(. Hoppas ni haft en trevlig kväll! Godnatt!


Nothing else matters

Hemma sjuk, varit det typ hela veckan. Har en rejäl förkylning, en av de värsta på länge. Värst av allt är ändå inte snorandet, ont i halsen eller allt annat utan det är att inte kunna sjunga. När jag vill sjunga får halsen inte fram något ljud ;( så deprimerande. Men ska se till att bli frisk till på lördag, det e ju minus 30 då! Ska gå med min kusin ;). Bye!


Mar. 09, 2013

Idag har jag varit ute med hunden på isen, spelat in låtar för skojj skull och sett på melodifestivalen! Inte så mycket faktiskt :). Då har inte så mycket att säga så lägger in en bild från igår och avslutar detta inlägg!


What I was living for all along

Vad har jag gjort idag då? Haft en väldigt kort skoldag, gått till inpuls för att träna med syrran.. jo juste, mellan dessa spelade jag in en låt på skojj som gick riktigt bra så jag var tvungen att göra något speciellt med den. En video med text!! Om du inte tror att de är jag som sjunger så finns en bild längs bak på mig! 
 
Ett tips! Lyssna UTAN hörlurar för att det låter bäst då. Jag satte dit en effekt som gör så att det låter som om man är i en sal och sjunger. Kallas Reverb och låter bara konstigt i hörlurar. Men upp till dig. 
Puss!

Mar. 05, 2013

Andra dagen i skolan, är trött, men det är av andra saker än just skolan och sömnbrist.. I slutet av skoldagen kunde jag inte längre koncentrera mig så jag satt och rita lite slarvigt ;). Haha, katten ät riktigt ful ;P. Bye!


Mar. 04, 2013

Som jag ser ut på bilden känner jag mig inte idag. Känner mig inte på gott bus humör. Varför? Vänt på dygnet, skolan har börjat och jag har huvudvärk! Men jag håller modet uppe genom envishet och glass ;). Förhoppningsvis lägger jag mig tidigare idag.. Hoppas ni alla andra har se bra? Puss!


RSS 2.0