< Till bloggens startsida

-




Sommarväder where are you?

Hejsan bloggen och mina läsare!

Jag har denna vecka haft en vecka med släkt som har sovit över och jag har bara jobbat en dag. Resten av dagarna har varit sysslor hemma, städa, diska, gå ut med hunden, laga mat och sen upprepar man allt igen.. Känner mig som en hemmafru och har aldrig varit så uttråkad speciellt efter en underbar helg förra veckan! Jag var på Pride med vänner och det var helt enkelt underbart och roligt som tusan!
Jag målade mina vänners naglar i regnbågsfärger! Bilder kommer sen! 

Firade midsommar igår och frågan man ställde sig var: Var tusan är sommaren? Inte var den i Luleå. Det var svinkallt och regnade då och då... Hoppas det blirsommarväder snart! Bilden nedan är hur jag såg ut på midsommar! Och idag ska jag äntligen få åka karuseller! Som jag har längtat! Bye bye! 




I want to wake up with you next to me


Ett nytt kapitel i mitt liv

Här kommer en liten bildbomb från veckan som varit! Jag har köpt massor av kransar att ha runt huvudet som accessoarer och fixat naglarna på min kusin då hon hade bal och även mina egna fixade jag! Spenderade även en kväll med mina vänner på min balkong till sent inpå natten. De var där för mig då jag och min pojkvän gjorde slut i veckan. Så för er som inte visste har jag och Jonas gjort slut, tillsammans, då känslorna hade svalnat från hans sida och själv ville jag inte vara i ett förhållande där min partner inte ville vara med mig. Det har verkligen varit en känslomässig berg och dalbana den senaste veckan. Det känns såklart i hjärtat då man varit ihop i ett år och man hade så pass starka känslor för första gången. Men nu kan jag åtminstone vara öppen för att möta en människa som vill ha samma saker som jag i ett förhållande. Jag har även lärt mig mycket om mig själv och i framtiden kommer jag vilja ha fler raka puckar från människor i min omgivning. Jag vill inte slösa den tid jag har på gisslekar. Så det finns alltid något positivt i det negativa. Jag hoppas på en bra sommar med mina vänner och familj. Min magkänsla säger mig att trots allt kan det bli den bästa av alla. 











 

I takt med varandra har du och jag andats


Måndag varje dag

Idag är det måndag. Tror jag. Inte riktigt säker längre då de flesta dagar känns som måndag nuförtiden. Tung och lång.  Tung och lång pga av att jag haft både praktik och arbete samtidigt nästan varje dag förra veckan. Plus så har annat hänt och jag har inte fått sova nog mycket.. Så jag är så förbaskat trött! Praktiken är på Luleå Tekniska förvaltning och det är rätt så bra där. Fika pauserna är perfekt placerade och jag har även börjat dricka te!! Jag?! Haha... Jag har även fått mitt sommarschema på biltema och får yrselanfall av alla jobbtillfällen. 8 veckors jobb. Tur att jag har lite lediga dagar då och då så jag kan vara med mina vänner osv. Längtar så till Pride och till hamnfestivalen just nu, ska bli så kul!! Kommer måla regnbågsfärgade naglar till mig och mina vänner inför Pride, såklart kommer bilder på dem komma upp på bloggen. Bilderna nedan är på mig från idag! 

Den sista bilden är på mig när jag jobbade första gången i bistron på Biltema. Man måste ha en sån där hatt eller en mössa!

 

RSS 2.0