< Till bloggens startsida

all by myself


don't let me forget


Mår lite dåligt. Har haft en förbannad huvudvärk och illamående. Illamåendet kan bero på huvudvärken.. Men vad vet jag :S. Har tråkigt.. därför blir det att lyssna på musik :P

..


so true..


Just like yesterday and the day before

ARG, nu har jag snart NO LEKTION! Orkar inte!


kom ihåg mig då

Tänkte inte skriva mer för ikväll men av någon anledning var jag bara tvungen att avsluta kvällen med att lägga ut denna låt ;)

you were needed up there but ... why?


Learning new things

Sitter med matten och sedan blir det säkert att gå och lägga sig. Har dessutom tjänat ihop lite pengar ;). Ha det gott!


Life is not forever, treasure it!

Ska till stadsökyrkan och hjälpa till vid en sorts konsert. See you later!


Without you i'm totally lost.. ♥

All i can do, is dream of you.. Ella ♥

we’ll find another way


Nu skulle inget bli som förr..

Imorgon är det Ellas begravning. Och såklart tänker jag gå, även om det kan bli jobbigt så är det inte något jag vill missa. Ska på kören om en timme och det var allt för idag.
Kramar.

I've been crying for weeks

HAR NY HEADER! Check it out! haha ;)

it's a very, very mad world..

Har klippt mig och jag är riktigt nöjd och jag tipsar gärna om dem. Frisörsalongen hette Sax & Maskin. Jag såg när de klippte och alla frisörer där är jätte bra, men hon som klippte mig heter Frida. Kommer inte lägga upp bilder på håret än eftersom det inte är samma sak på bild. Dessutom vill jag hinna styla om håret efter min egen smak. Ni får helt enkelt vänta ;).
Massor av kramar ;3

I'm crying right infront of you, do you even see?

Hallå på er! Igår var det ganska kul men pinsamt, på zumban alltså. Jag hade helt fel kläder och många steg var liiiite för avancerade för mig. Och svettades gjorde jag, väldigt mycket också... Men Zumba verkar rätt kul ändå. Ska även klippa mig idag, hos en helt ny frisör. Om jag blir nöjd kanske jag tipsar om dem. XoXo


I don't know who I am without you

Ännu en dag är snart slut, blir att sätta sig och göra matteläxan.
En fullsatt vecka med allt från Zumba till klippning. Även kör, styrketräning och ett jobb i slutet av veckan.. Hehe, en tonåring måste ju tjäna ihop pengar, de tar ju slut så fort! Men även tråkiga saker står på planeringen.. ni får veta det någon dag före vad det är. Orkar inte prata om det nu.
Pöss på er <3

I keep running into walls that I can't break down.



True Grit

Blir att slänga sig i soffan och se filmen True Grit. Hoppas ni alla får en fortsatt bra helg!
Massor av kramar <3

it's all for you..

Min kusin nyper mig eftersom hon är jätte hungrig så måste gå och göra mat! Nudlar kanske.. vill inte ha det men vill inte heller ha uppvärmd mat från igår.. Dagens dilemma, nudlar eller uppvärmd mat? Vad är skillnaden egentligen? Haha.

hey, I heard you were a wild one!


I ABSOLUTELY ADORE SIA!

I'll find the words to say

GRRRRR! Tack vare att min lillasyster aldrig pratar om något annat One Direction så har jag fått en av deras låtar på huvudet! Men nej, så farligt är det inte ;). Låten är faktiskt rätt bra och de kan ju sjunga.
Tänkte dela med mig av just den låten som sitter fast i mitt huvud.

Bye bye :3

Do you really want to live forever and ever?



Det här är från när vi sjöng i kyrkan, det är inte hela låten eftersom den som filmade ville spara batteri!

ha det bra! ;)

we're only watching the stars



Här kommer dom, och jag ger er tipset att lyssna på lite högre volym.. Låter bättre då, konstigt nog ;P. Tears in Heaven är vacker, men den sitter mig inte lika varmt om hjärtat som Forever young. Jag lyckades nätt och jämt hålla mig från att gråta när jag sjöng den. Sen så vill jag tacka Caro som ställde upp på att sjunga med mig. Även min körledare Lennart Johansson vill jag tacka så mycket för att han spelade piano och lånade oss hans inspelnings saker. Tack.


I want to be forever young..

Nu har jag och min kompis med hjälp av våran körledare spelat in skivan och ja är rätt nöjd med den. Kommer sätta ut den på youtube när jag har tid. god natt <3


in my mind you´re all retards


:)


Ett missförstånd

Jag måste bara rätta ett missförstånd.. jag ska inte sjunga på Ellas begravning. Jag skulle inte klara det för fem öre, jag skulle börja gråta på en gång. Vad jag gjorde igår var att sjunga med en kompis på en gudstjänst till minne av Ella. Kände att jag verkligen ville göra det och jag fick det eftersom jag har en grym körledare. Hoppas jag fixade upp missförståndet :)


I know we'll make it anywhere

Idag har jag som sagt sjungit två låtar till minne av Ella i kyrkan med en kompis. Vi ska även spela in dessa låtar på en skiva och de kommer ges till Ellas familj. De kommer, troligtvis, hamna på youtube inom denna vecka, eller nästa. Ja, det var allt för nu.

Hoppas ni får en bra vecka framöver!


fre, 13 jan

Här kommer en bild på mig och min nya telefon, hehe. Sen även min hand.. tror jag vrickade den eftersom det känns som små blixtrar igenom handleden och handryggen.
Ska dessutom vara kyrkvärd på söndag och blir även att sjunga någon låt tillsammans med en kompis. Så måste träna! Kan inte sångerna så bra än.
... allt kommer.. gå jätte bra.. (sarkasm)
Hae de brae  <3

My world right now

Är på skolan, och nej den har inte börjat... än. Jag vaknade 05.30, eftersom jag trodde klockan var 06.30. När jag insåg mitt misstag så hade jag redan klätt på mig och var på väg upp. Så kan det gå!

Massor av kramar <3

lalala

School takes forever, har huvudvärk och dessutom så gör min vänstra hand ont!

Sometimes, few words are needed

;3

..


Some prayers find an answer

Holding on and Letting go - Ross Copperman



"..Sometimes we're holding angels
And we never even know
.."

med ett leende vakar hon över oss.

Imorgon så är det skola igen, trist men sant.

Sen så ville jag bara berätta att jag hade en dröm som jag vill berätta om. Den handlade om Ella och hon hade en avskedsfest. Jag tror aldrig att jag har haft en dröm som gjort mig så lugn och fridfull efteråt. Jag fick säga hejdå till henne och det kändes som alla på hennes fest också fick göra det.

Jag minns att jag pratade med henne men kommer inte riktigt ihåg vad vi pratade om. Men efteråt så var jag liksom lättad. Jag tror jag behövde denna dröm för att gå vidare på riktigt. Jag önskar att alla som kände Ella skulle haft samma dröm.



<3

I surrender to every word you whisper


I will take each day as it come.

Haha inget smink what so ever, förutom rött läppstift som jag hittade. Har dessutom på mig mina nya glasögon. Har också skaffat linser. Sen så hoppas jag att ni lägger märke till luggen? Jag har färgat underluggen blond!! Är riktigt nöjd. Tänkte lägga in bilder på nyår, men har dem på den andra datorn och orkar inte byta. Så ni får se dem en annan dag.
Massor av kärlek <3

I've had, just enough time



Efter denna låt så svär jag att lägga in lite muntrare inlägg.. Det skulle Ella ha velat. Det tvivlar jag inte på för en sekund.


en minut i tystnad

När ni ser dessa bilder så kan ni göra som jag, va helt tysta för en minut. Gråt om ni vill men säg inget. Ella kan höra er ändå :)

Ella Engström, förevigt saknad.

Paradise was created just for you.

Vi saknar dig så hemskt mycket, fina, underbara Ella.
Bilder på minnestunden kommer imorgon.

du finns föralltid i våra hjärtan

Jag ska snart på Ellas minnesstund, troligen den sista.
Ville bara säga en sista sak,

tack för att jag fick lära känna dig.


BILDKÄLLA


Life is a short trip


Jag tillägnar denna video till Ella som gick bort för tidigt.. Vila i Frid.

några år till skulle ha suttit fint.

26 December 1995 - 1 Januari 2012

När jag tänker på dig så ser jag dig med ett stort leende. Vila i frid Ella.


Du hade det lätt för att bli förbannad, men det var för att du inte tålde när andra pratade skit. Det var roligt att lyssna när du pratade om din familj och pojkvän eftersom dina ögon lyste upp och du log. Jag saknar dig mycket och jag är jätte ledsen, och därför kan jag inte ens tänka mig hur dina närmaste känner sig. Så därför sänder jag mina tankar till dem.

Jag gick på din minnestund och tände ljus. Det vara bara någon timme efter jag fått reda på den hemska nyheten. Det var då jag förstod att du verkligen var borta. Jag säger det igen, jag saknar dig.



RSS 2.0