< Till bloggens startsida

it's like a knife cutting through my soul

 
 

Oh summer sun, hold me in your arms


En viloplats för dem som älskar oss

Hallå bloggläsare! Konserten och projektet "Alla är vi lika olika" var i lördags och resultat var mer än vi någonsin hade kunnat hoppats på! Det var så lyckat och alla hade så kul! Vi tackar verkligen Process orkestern som bröt isen med sina öppna sinnen och hjärtan. Jag blev direkt i början uppbjuden på scenen av en medlem från process orkestern med orden "får jag lov?". Jag suger på att dansa, men kunde inte säga nej så jag drogs med upp på scenen för dans! Haha! Fick några snurrar och ett lyft! Blev sedan bjuden upp för en dans igen någon låt senare. Alla soloartister var fantastiska och vi är tacksamma för att de tog sig tid och sjunga för oss. Även Teen Gospel som jag är med i blir bara bättre och bättre för varje gång, är så stolt över oss <3! Sen hade inte allt varit möjligt utan den underbara Lennart Johansson som med sin expertis och piano-skills räddade dagen flera gånger om. Och som mina facebook vänner nog har sett så har jag och min pojkvän nu varit ihop i ett helt år! Allt går verkligen galet fort och jag kan knappt tro det! Det blir att fira detta faktum ordentligt i helgen, hur får vi se! 

Nedan är bilder på mig som jag tog innan konserten, så ni får se hur jag såg ut! :)
 
Ha de bra! 
 
 
 
 
 

Forgetting is the key to a healthy mind





Dream a little dream of me

Idag hittade man sig själv i två tidningar!  Kuriren och En nättidning! Precis i tid för vår konsert imorgon kl 19.00 i EFS-kyrkan inne i stan!  Hoppas ni kommer!



Och nedan är en länk till nättidningen! 



Pöss på er alla!



I belong with you, you belong with me

Idag har jag haft nationella i engelska och ringt min praktikplats för att ta reda på lite mer praktisk information som när jag ska vara där osv. Gick även till EFS-kyrkan och hämtade nyckel och tittade hur kyrkan såg ut! Den var finare än jag väntat mig, underbar personal som var väldigt tillmötesgående. Jag börjar riktigt se fram emot konserten, den kommer bli något speciellt! Hoppas att många kommer, det vore grymt! Det var allt för denna gång!






Those who matters don't mind

Jag har haft en underbar vecka med underbara människor. Jag insett hur mycket nya människor som kommit in i mitt liv som jag älskar! De är helt fantastiska! Jag överdriver verkligen inte heller :) De väcker min inspiration till att göra saker och ett exempel är att jag skrivit en novell för första gången på evigheter. 

Jag har bakat idag med några av dessa människor inför konserten Alla är vi lika olika då vi kommer ha fikaförsäljning.



Och idag såg jag ut såhär, mitt hår mår väldigt bra och växer som ogräs ;). Det var allt för denna gång! Tjao!







RSS 2.0