< Till bloggens startsida

I will love you, I will hurt you too


Jag lyssnade på radio i min mobil då denna låt plötsligt fick mig att lyssna lite extra. Jag gillar den verkligen och jag vet att den kommer fastna på hjärna ett tag framöver ;).

Har haft en lång skoldag och dessutom fått veta datumet för flera prov inom de två närmsta veckorna... *suck*

Jaja, ska äta! :3

you're only as small as the world will make you seem



".. so cuuuuteee!"

When we walked in fields of gold

Jag insåg efter att ha letat efter den här låten att många av mina favoritlåtar genom tiderna är skrivna av Eva Cassidy.. och jag visste inte ens om det!
Så kan det gå,
puss på er alla <3

cut of all the ropes and let me fall



Eftersom jag är som jag är så måste jag bara lägga upp saker när jag fastnar för dem. En tjej vid namn Linnea har en jätte fin blogg där hon sätter ut jätte fina bilder och riktigt häftiga videos. Sen så gillar jag musiken i denna video ;). Ha det bra alla små tomtar och troll!

Puss på er!

is it all only for dignity and pride?

Här är en bild efter att det snöat för första gången i år.

Nu är det helg! Äntligen med tio utropstecken. Alltså har ännu en skolvecka passerat, det går sjukt snabbt detta år. Nästan så att det skrämmer mig, var tar all tid vägen?
;3
Lägger in en låt som min kompis satt och sjöng hela dagen.

There is no time to be alone..

Sorry, har inte haft tid eller lust att skriva ett inlägg. Sådant händer ;). Skolan börjar om en timme så måste börja göra mig i ordning.
XoXo ;3

There are no religion that can save me..


Do you know where your love is?

Hallå ;)
Här kommer en tröja jag köpt på Monky(Monkey?) som jag lovade. Jag gillade verkligen den.
Kanske måste shoppa någon annan dag också.. Men jag tar det som det kommer. Måste gå.
Peace out!

sometimes we just have to start over

Har gjort sönder en virkning som skulle bli en mössa och börjar om ;). FYLLDE 15 IGÅR!! Jag fick lite presenter och pengar som jag använde när jag for på stan med kompisar. Vi såg på dessutom på bio. Nästa gång kommer det bilder på plaggen jag köpte.
TALK TO YOU LATER! :3

I may not show it, but I still care



Har haft SO prov, i buddhismen... har inte tränat så mycket men det kändes som om det gick bra ;) Hade bad idag på skolan och vi tvingades hålla oss flytande i 25 minuter utan att ta hjälp av något. Tiden gick verkligen långsamt.. Min kusin fyllde 15 häromdagen, grattis ville jag bara säga! Sen så fyller jag år om 2 dagar, alltså den 12 NOVEMBER ;) Längtar.. ska då fara på bio med min bästis. Vilken är inte bestämd ännu.

Ha de gött <3

I forgot what we felt like




Nov. 8, 2011



Mår lite sisådär, varit hos vårdcentralen och nu ska jag tydligen äta antibiotika och järntabletter.. Sen så fyller jag 15 år snart. Den 12 november! Det är på lördag! Får se vad jag hittar på då. Hade matteprov idag och jag håller tummarna för att det gick bra. Slänger in en bild på mitt öga då jag sminkat mig, en av de få gångerna jag sminkar mig nu för tiden. Mycket skönare att låta bli.

Hugs and kisses <3

I can taste the tension like a cloud of smoke in the air




me and my confidence, we're now more than friends


Something made from the heart is never ugly



På ena bilden är det mina nya skor, jag valde något som tål vatten och är ganska varma. Eftersom jag har letat så länge efter skor så var jag inte längre så noga. Men jag gillar dem. Sen är nästa bild ett misslyckat hjärta ;) Vantarna har jag dessutom gjort själv. Funderar på att göra ett till par om jag hinner, har så mycket att göra. Sen håller jag även på med en mössa i färgerna brun och mörkgrön. Kan bli rätt snygg. Bilder på mig kommer att komma.

idag kommer min farfar på besök från Umeå, så han ska bjuda oss på middag. Kanske kinamat, vi får se. Det var länge sedan sist vi sågs, så ska bli kul ;) Just nu ligger två hundar bredvid mig och en fes, fy vad det luktar! ;S

Hejdå!

Believe me, when I say that I want it that way


love is not complicated, people are.



Slänger in en bild på mig som min syrra tog för några dagar sen. 
Funderade först på att lägga in en bildbomb, men orkade inte.
Har inte gjort så mycket idag. Gått en promenad med hundarna och sedan en till promenad för att köpa lunch.Lunchen bestod av French Hot Dog och cola ;) Inte så jätte nyttigt men gott ;)

Bye !


we found love in a hopeless place




;D

...



Ska till tandläkaren imorgon, så det blir inte till att stanna upp sent ikväll. Har inte gjort något speciellt idag. Bara städat och så. Men lite förvånad över skillnaden på rummet efter man städat lite. Det till och med luktar annorlunda efter man dammsugit! Hoppas ni alla har ett skönt höstlov, och ni som inte har lov... stackars er.

Massor av kramar <3

RSS 2.0