< Till bloggens startsida

Next time I'm taking the flight

Det roligaste med resan hittills? Jag fick byta plats med syrran.


Who doesn't long for someone to hold?

Imorgon blir det att åka till Skåne med husbilen. Ska träffa syster min och jag ser fram emot det! Lägger in denna låt bara för att den är så awesome ;3

Does she look at you the way I do?

Hade nationella i kemi, vi skulle göra en labb och allt det där :S... Jag börjar känna stressen av resan till skåne eftersom jag måste packa klart ALLT imorgon! Buhu, sen måste jag göra klart alla läxor.. BLÄ!
Au Revoir!

Don't come back for me

Idag blev det slalom, städning och slutligen en massa besvär angående skjuts till tågstationen. Men nu är det fixar och jag väntar på bussen som kommer 19.20. Såå lång tid kvar!? Arg!


Living a dream on top of a dream

Blev inge slalom idag eftersom det regnade. Men vi badade iallafall. Godnatt allihopa! ;)


give me a reason, please tell me the truth

Imorgon blir det att vakna halv 5! Ska på klassresa till dundret. Jag kommer vara gott som död när tåget går. Klarar inte att vakna tidigt! I allafall så godnatt!

What I have been living for

"..nothing makes me stronger than your fragile heart.."

the girl on fire

Jag och min kusin ska äntligen se THE HUNGER GAMES! <3 Jag har väntat och väntat på att den ska komma ut efter att ha läst alla tre böckerna. Den är riktigt, riktigt bra! That's all for now!

Then I wanna give your heart a break


What happens in luleå, stays in luleå!

Skickligt Moa! Nä men jag gjorde faktiskt inget fel det är bara det att jag gjorde mer än vad mina knän klarar av på idrotten. Skrapade även upp knät och höften gör ont... Det kanske är mitt fel i alla fall..?


Stress needs a way out, and fast

JAG VILL INTE HA SNÖ, LÄXOR, SKOLA, UTVÄXT, KVINNLIGA PROBLEM, FRAMTIDS VAL, VECKODAGAR, TIDIGA MORNAR OCH STRESS ÖVERHUVUDTAGET!


Addictions are scary stuff

Tandställningen är kvar, jag är sugen på chocklad och jag är beroende av detta spel efter bara fem minuter.


Life surprises you at times

Var på exotic och åt med resten av kören. Riktigt kul. Just nu är jag på pappas jobb och snart bär det av till tandläkaren. Kanske får ta av rälsen! Sen fick jag reda på att skolan slutar 11.50!! Jippie!


who's gonna save the world tonight?


Jag gråter bara i regnet

Minus 30 festivalen ägde! Fick höra samisk sång, jojk och Laleh, newkid, norlie & KKV m.m. Kvällen startade med att jag fick gå omkring och dela ut överblivna gratis biljetter från pappas företag. Mötte många bekanta ansikten i kulturens hus. Härlig kväll med mycket skojj! Godnatt ;)


I feel so lost, but what can I do?

Denna dag är helt fullbokad med allt från kör till -30 grejen i kulturenshus. Ska sjunga med kören i stadsöcentrum typ 11.. tror jag. Måste ringa någon och få reda på om jag har rätt eller fel.. jaja, ha de bra!
Pöss :3

we will never back down


This is the way you left me

Idag hade jag nationella i kemi och frågorna innehöll typ bara saker jag inte läst något om :P. Sen så hjälpte det inte att vissa frågor var dumma. Men svarade iallafall på alla frågor. Resten av kvällen ska jag ta det lugnt och sedan en sväng in i bastun. Behöver verkligen det just nu. Så mycket spänningar i axlarna och ryggen.
Puss ;3

Wrong but very sweet

Bilder från kåbdalis. Imorgon är det nationella i kemi!!!


Go wherever the wind takes you

Är på väg hem från kåbdalis med de andra 40 från skolan. Jag tror vinden idag var de värsta jag någonsin varit med om. Man riktigt flög. Lägger ut bilder på mina jeans som jag klippte och fixade igår kväll! Trudelu ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2713942/images/2012/pic_193588207.jpg" class="image">


Live like you're dying

Har varit och ätit pizza med kören. Hade väldigt kul eftersom jag missat de senaste körerna pga sjukdom m.m. Godnatt!


i'm a fool who thinks it's cool to fall in love


dagar blev till nätter sen till år


Don't tell me you're sorry, cause you're not

Har haft min kusin från umeå på skolan och gjort två redovisningar. Hade även hemkunskap och min kusin skar sig på en kniv så hon har nu blivit tvungen att åka till vårdcentralen och kolla eftersom hacket var rätt djupt och allt hon hade fått tag i var papper! Och nu är det fredag igen!!


hoping for the best but expecting the worst


My heart is breaking, because of you

Nu bär det av till bilden, sen slutar jag. När jag kommer hem är det städa som gäller! Jag stökar ner väldigt fort, precis som de flesta. Förresten några av mina bilder som jag lägger ut är tagna på skolans toalett eftersom de alltid finns något nytt roligt därinne, haha ;)


I love you enough to let you go

Jag har haft skidåkning idag på isen, blä! Haha, men isen var relativt lätt att åka på idag så hade tur. Ska ha NO nu så bye!


Don't leave me here alone

Älskar låten Safe and Sound och jag hittade ett cover på den och var tvungen att dela med den! :)

livet är riktigt orättvist

Sätter ut Sean Banans bidrag eftersom han inte kom till final pga att svenska folket inte gillar monarki och hellre skickar en man som ger små barn mardrömmar Punkt.

Över den blåa horisonten

Idag blir det lunch på storsand och sen ska jag mata min kompis kaniner! Trudelu ;)


..ingen ska sakna det du gör..

Sitter och lyssnar på gamla godingar.. Så nostalgiskt..




Puss :)

I'm just saying that you could do better..


RSS 2.0