< Till bloggens startsida

Take me or leave me

 
Love this song! Nuförtiden så har jag mycket att göra, sen så blir det att fara utomlands någon vecka för att pusta ut. Har varit på IKEA och köpt saker till mitt nya lilla rum.. JAG VILL HA ETT STÖRRE! Men det går tyvärr inte.. Men ska någon gång denna vecka köpa sommarkläder, har typ inga att ta med mig utomlands. Ha det bra! :3

Words and thoughts on paper

Hehehe... Jag har kladdat ganska mycket.. Tvingades ta bort det samma dag. Ska gå och vila nu, bye bye ;3


Having the time of my life..

Nytt billigt mobilskal!


Nothin' else matters..

Jag har flyttat som vissa har förstått och det tär verkligen på en när man bara har cirka en vecka på sig att rensa huset. Sen att sommarjobba utöver det.. inte så konstigt att jag blev sjuk också! Något litet jävelvirus i kroppen som gör mig ännu tröttare. Aja, snart är det över alltihop. Bilden är tagen igår klockan ett på natten. Jag tyckte himlen då var fruktansvärt vacker :)


Skolavslutningen

Här kommer några bilder från skolavslutningen!
PÖSS!

I feel so close to you right now

 

Jag har nu gått ut grundskolan, känns lite konstigt att inte få träffa sina klasskamrater och lärare igen efter sommarlovet. Hoppas att jag inte tappar kontakten med någon helt. Bilder på skolavslutningen kommer när jag hittat kameran.. hehe. Sen så måste jag ladda över bilderna också.. men sen! Ska se på bio ikväll och släktingar kommer dessutom och nu ska jag äta så hejdå!

We fight all our lives


Känns som om man hamnar i en fantasy värld när man lyssnar på denna tjej och hennes val av låtar.
Haha, har inte kunnat sluta lyssna på dessa låtar eftersom jag finner dem fascinerande ;). Har förresten hittat en klänning till skolavslutningen också!
XoXo ;3

RSS 2.0