< Till bloggens startsida

UF-mässan



Vi hade en peppvägg i personal rummet!



Jag och min kompis Rebecka som larvade oss framför kameran!


Lunchen för de som hade ett UF företag!

Var även entrévärd! Fick räkna antal besökare!



Lunch på Max, bilder tagna av min kompis Rebecka!





Sedan hade vi gala middag med prisutdelning den första dagen där även vi Volontärarbetare fick vara med! :) vi satte på oss finkläder och fixade oss på några minuter en stund innan bussen avgick till porsön! Så lite fina var vi ändå! Bilden är tagen av Rebecka! 


Underhållningen bestod av en superduktig manskör från LTU! 

Det var alla bilder jag och Rebecka tog :) hoppas ni ser hur pass roligt det var! På måndag ska vi på middag med volontärerna, ska bli riktigt kul!



Prince Daniels Fellowship

 Idag fick vi besök av prins Daniel och en massa ägare/VD:s för stora företag såsom H&M. De pratade om entreprenörskap och företagsamhet. De ville inspirera oss till att våga satsa på ett arbete som företagare eller entreprenör.  Efteråt fick vi lyssna på Ung Företagsamhet, och det var bland annat min volontärarbetar chef som jag hade på UF-mässan. Bilder från UF-mässan kommer om ett tag (om inte påminn mig!)



-moat

For I am yours and you are mine


Nail foils

Jag tänkte visa hur man kan fixa naglarna utan att använda akryl eller liknande och sedan avsluta med ett par snygga nagel wraps eller foils! 

Köpte precis två par nya :) 

1. Välj nageltippar som passar dig. Sätt sedan på dem med lim och undvik att få luftbubblor. 

2. Klipp och fila till önskad form på naglarna. 


3. Sedan börjar du fila ner nageltippskanten (strecket mitt i). Inte för mycket för då blir tippen skör och i värsta fall går den sönder. Fila INTE din riktiga nagel du kan dock använda en buffer för att smälta tippövergången. 

4. Om du ska använda delvis genomskinliga wraps så sätt gärna en basfärg och låt det gärna torka ordentligt efteråt. Själv använde jag vit. 

5. Följ instruktionerna på wrappen vid aplikation av Nail Foils. 


6. Använd gärna ett toplack som avslutning

Hoppas ni gillar tipset!

Yesterday

Igår fick jag ett samtal från min moster som ville att jag skulle fixa hennes naglar inför en resa. Hon ville göra de starka/tåliga och i normal längd igen då de var väldigt korta och mådde inte så bra. Jag gick med på det och hon kom på direkten! De blev väldigt söta när jag var klar. Väldigt naturligt blev det också :). 




Pöss!

Daniels jojk


Nails and more nails

Har haft ett rätt så skönt sportlov, sovit mycket, varit med vänner och hade min första "nagelkund". Min mammas vän Rosie! Det gick rätt så bra trots att hon inte gillade att fila naglarna, haha :). 

Här är bilder på hennes nyblivna naglar! 



Har själv hållit på med mina egna naglar, inte gjort nya hela tiden utan bara ändrat dess form och färg :) nu börjar de dock falla sönder efter flitigt användande! 









- hejdå!  

RSS 2.0