< Till bloggens startsida

Nagel bildbomb

Här kommer bilder på naglar jag haft de senaste... Två månaderna? Kanske, haha. De första är naglar jag själv gjort om eftersom jag ville dölja att de hade en utväxt! Sen de nyaste paret med glitter är gjorda av en skön tjej vid namnet Amanda som har startat ett UF företag där hon gör naglar! :)

Hejdå!















Allt eller inget, det är frågan

Hej alla läsare!

Jag har börjat ifrågasätta skolans existens men framförallt det nödvändiga i att ha förbannade prov och lärare som gör mina favorit ämnen en plåga att ha. Jag känner mig väldigt stressad och irriterad och jag känner dessutom för att låtsas som att inget behöver göras... Den tanken är verkligen inbjudande men tyvärr inte särskilt produktiv. Så jag måste ta tag i allting nu, Men så nu vet ni varför jag kan vara bland molnen en aning, jag försöker fly verkligheten.

Tack och hej, leverpastej.








Ser världen i ny skärpa, bokstavligt talat

Hej alla! 
Jag känner verkligen suget efter att få vila ordentligt, jag är inte riktigt helt frisk, men tyvärr så har jag jobb hela helgen så det går inte. Sen har jag en konsert med kören på lördagen direkt efter jobbet! Taggad, men trött som tusan. Jag har förresten även fått nya glasögon! Riktigt, riktigt nöjd! Har dessutom fått värre syn så var behövligt, nu kan jag se små detaljer! Här kommer några bilder. :) Men nu ska jag sova, godnatt!
 
 
 
 
 

RSS 2.0