< Till bloggens startsida

Are You Happy Now..?

 
Hittade just denna låt, älskar den. 

It's hard to dance with the devil on your back, so shake him off!

 

Älskar denna låt <3
 
 

for me this is what I call life

 
 
 
Älskar BASTILLE's covers <3

Burning up, 'cause It's crazy in here

 
 
Fullspäckad vecka/helg, eller veckor kanske passar bättre. Känns som om helgerna inte längre kommer vara helg utan "plugga dagar".. Usch, orkar inte.. I want freedom! Just nu lyssnar jag på Nicki Minaj, jag gillar mer hennes låtar med mindre rapp, haha. Måste gå ut med hunden, bye!

been high when you're feeling low


I've got a war in my mind

 
Hittade bilder på mig från 2009.. blev plötsligt sugen på att ha sådant hår igen. Jag menar, varför inte? Inte helt omöjligt att fixa trots mitt korta hår. Har varit i Tyskland, rest genom Danmark och Sverige den senaste veckan. Vi hade en turné med min kör Teen Gospel. Var kul, men är helt slut och förkyld. Kommer lägga upp bilder om jag
orkar. Ha de gött!
 
 
 
 
 
 

Gott nytt år

Här dricks bubbliz, efter att vi sett på fyrverkerier vid norra hamn. Det är ett nytt år. 2013, det känns ovant i munnen. 2012 har varit ett bra år, men samtidigt det värsta av alla - enligt många, skulle jag tro. Det är nu ett år sedan Ella gick bort (1/1-2012), ett år sedan jag stod i skolan och såg Ellas blom-prydda skåp, gråtande människor och massa ljus.

 

Ett år sedan.. Tänka sig att så lång tid passerat på vad som känns några ögonblick. Tiden går fort, vi fortsätter leva våra liv och ett år till kommer snart att ha gått. Men just därför det går fort kommer det alltid kännas som om det var igår vi förlorade Ella.

 

Jag kommer nog alltid tänka på henne, kanske lite mindre senare i mitt liv.. Men just denna dag kommer alltid påminna mig att ännu ett år har passerat utan henne, fysiskt alltså. Hon kommer alltid vara i mina minnen och mitt hjärta. Gott nytt år Ella och alla ni andra. Låt detta år bli ett att minnas!

 

 

 

 


RSS 2.0